Haluatko Ihana Elämä terveysanalyysi yrittäjäksi?

 

 

Nyt siihen avautuu taas mahdollisuus, uusi koulutusryhmä käynnistyy syyskuussa 2018 ja haku alkaa… NYT

 

Ihana Elämä terveysanalyysi on 14 vuotta vanha konsepti, joka kehittyy jatkuvasti ihmisten tarpeiden mukaan. Ihana Elämän missio on todella auttaa ihmisiä terveyden tiellä eikä vain jättää heitä “oppimaan elämään vaivojensa kanssa”. Ihanassa Elämässä me etsimme syyt esille emmekä helpota vain oireita. Korjaaminen alkaa aina ruokavaliosta, mutta voi päättyä hormoneihin, hermoston ylikierrostiloihin, välittäjäaineisiin, tulehduksiin, henkisiin lukkoihin… ja me selvitämme ne yhdessä asiakkaan kanssa. Matka on palkitseva asiakkaalle, mutta erityisesti myös meille tekijöille. Me pystymme todella auttamaan ja kertomaan mistä oireet johtuvat ja olemaan merkittävä kanssakulkija kohti sitä ihanaa elämää, minkä kukin asiakas ansaitsee kehollensa ja mielellensä. Tämän enempää ei hoitoalan ihminen voi toivoa. Ihana Elämä terveysanalyysin tekijänä kutsumus auttaa ihmisiä pääsee oikeuksiinsa. Kehomme on huikea energiajärjestelmä. Poistaessamme energiasyöpöt (väärät ruuat, homeet, loiset, bakteerit, virukset…) ja lisätessämme taas hyviä (tarvittavat vitamiinit, mineraalit, nesteen, aminohapot, hormonit, välittäjäaineet…) Se on kuin taikuutta, miten nopeasti keho alkaakaan järjestämään asioita parhain päin.

 

Kenelle koulutus on?

 

Yrittäjäkoulutus on niille, joilla on jo terveydenhuoltoalan pohjakoulutus, mutta sisäinen tieto siitä, että se ei pelkästään riitä. Koulutus on niille, jotka haluavat koko ajan kehittyä ja oppia, joilla on intohimo ja lahja ihmisten hoitamiseen. Koulutus on niille, jotka haluavat olla etulinjassa, eivätkä pelkää olla erilaisia. Koulutus on niille, joilla on yrittäjän sielu. Koulutus on niille, jotka laittavat itsensä peliin, ovat valmiit käymään prosessin itse läpi ja kokeilemaan kaikki keinomme ensin oman kehonsa kautta ihmisten hoitamisessa. Koulutus on niille, jotka ovat valmiit olemaan tuotteemme tuote.Tehdessämme itse sen matkan, minkä asiakaskin tekee, meille tulee syvä ymmärrys, nöyryys ja myötätunto kaikkia muitakin tervehtymisen tiellä matkaajia kohtaan. Koulutus on niille, jotka panostavat tähän täysillä ja haluavat itsellensä aivan huikean uuden työn.

 

Miten opiskelu tapahtuu?

 

Koulutus on monimuoto-opiskelua, jossa lähiopiskelupäiviä on 20 eli 100 tuntia. Nämä päivät järjestetään Kaarinassa, Ihana Elämä terveysanalyysi Hoitotalolla. Kouluttautuminen vaatii kuitenkin huomattavan määrän itseoppimisjaksoja, kuten koneen käytön harjoittelua sekä alan kirjallisuuden lukemista. Kouluttautuminen kestää vuoden ja lähiopiskelupäiviä on 2 per kuukausi.

 

Hinta?

 

Ihana Elämä terveysanalyysin tekijäksi kouluttautuminen maksaa 8000e (+ Alv). Tämän lisäksi tarvitset itsellesi IHTBIO firman valmistaman BioScanMSA laitteen. Laitteen hinta on 15.000e ( + ALV) tämä sisältää laitteen, työaseman sekä printterin. Kaikki asennetaan sinulle valmiiksi.

Koulutuksen ja laitteen hintaan on yhteensä 23.000 + ALV, tähän sinulla on mahdollisuus saada rahoitus. Viiden vuoden rahoitus kiinteällä kuukausihinnalla on 450e kk (+ ALV).

 

Mitä tällä saat?

 

 • Saat pohjakoulutuksen uuten mielekkääseen työhön
 • Ruokailun opiskelupäivillesi
 • Oman terveysanalyysin
 • Valmistuttuasi saat säännöllisesti jatkokoulutusta sekä jatkuvaa etäneuvontaa IhanaElämä terveysanalyysi konseptiin liittyen
 • Yrittäjyyteesi puitteet, jotka viestivät laadusta ja osaamisesta
 • Yhteinen ajanvarausjärjestelmä
 • Yhteiset nettisivut ja facebook sivut
 • Yhteinen ajanvarauspalvelu taustatukena
 • Markkinointiin ja yrittäjyyteen apua
 • Sisustussuunnittelijan laatimat ohjeet avuksesi
 • Pääset osaksi Ihana Elämä tiimiä

 

Mitä on olla yrittäjä Ihana Elämä terveysanalyysissä?

 

Ihana Elämä terveysanalyysi Oy on kaupparekisteriin merkitty osakeyhtiö ja rekisteröity tavaramerkki. Yrittäjyys Ihanassa Elämässä toimii franchising-toimintamallina eli olemme Ihana Elämä terveysanalyysi ketju.

Linkki franchise: ​https://fi.wikipedia.org/wiki/Franchise

 

Maija Grace Ihana Elämä terveysanalyysi yrittäjä:

”Kun liityin Ihana Elämä Terveysanalyysi-tiimiin tiesin haluavani yhdistää kaiken sen tiedon ja taidon jonka olin jo oppinut aiemmissa ammateissani. Matkaani on helpottanut jo aiempi kokemus yrittäjyydestä sillä jo osittain valmis asiakasverkosto on ollut hyödyllinen. Franchising-konsepti toimii hyvin; minulla on jatkuva tuki- ja opetusverkosto, yhteiset nettisivut ja varausjärjestelmä ovat hienosti toteutettu ja konseptin yhtenäinen ulkoasu on täydellinen. Olen vastuussa omasta työstäni ja yrityksestäni, mutta samalla olen myös osana työyhteisöä, josta saan tarvittaessa apua ja tukea työhöni. Tähän ammattiin oppiminen on ollut huikea matka myös itseeni; olen oppinut kuuntelemaan kehoani ja sitä kautta pystyn opettamaan asiakkailleni saman.”

 

Minna Kivimäki, Ihana Elämä terveysanalyysi yrittäjä:

”En ihan heti osannut arvatakaan, ryhtyessäni Ihana Elämä –franchising yrittäjäksi, mikä huikea polku edessäni olisikaan. Olin aina haaveillut yrittäjyydestä, halunnut auttaa ja tehdä jotain todella merkityksellistä, olla vastuussa omasta työstäni, mutta en tehdä työtäni silti yksin. Nyt kun olen hetken saanut tehdä tätä matkaa, yhdessä muiden ihanien tiimiläisten kanssa, olen huomannut, että polkuni ainakin on oikea. Saan tarvitessani aina muilta tukea ja kannustusta, yhdessä opimme ja kehitymme. Lisäksi koen isona helpotuksena, että konsepti tarjoaa yhteiset nettisivut sekä ajanvarausjärjestelmän. Yhtenäinen ulkoasu kokoaa myös porukan kivasti yhteen. On hienoa olla itsenäisenä yrittäjänä osa näin mahtavaa työyhteisöä”

 

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla minuun yhteydessä puhelimitse Elina Isaksson 040 5409886 tai ​elina@terveysanalyysi.fi

 

Ilmoittaudu ja lähde mukaan tuomaan Ihanaa Elämää mahdollisimman monelle.

 

Kiinnostuneille järjestetään myös info-päivä 14. huhtikuuta 2018 klo 13.00 Ihana Elämä Hoitotalolla.

 

Lämmöllä toivotan tervetulleeksi kaikki uudet Ihanat …
Elina <3
Minun tarinani: ​http://www.terveysanalyysi.fi/yritys/elina-isaksson/