Ihana Elämä -terveysanalyysi näyttää sinulle suunnan kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sen avulla pystytään kartoittamaan kehosi epätasapainotilat ja aloittamaan niiden tasapainottaminen askel askeleelta. Tilanteen korjaaminen lähtee aina suolistosta ja laitteella saadaankin selville mahdolliset allergiat, yliherkkyydet sekä herkälle suolistolle sopimattomat, huonosti sulavat ruoka-aineet. Todellinen toipuminen edellyttää myös vitamiini- ja mineraalitasapainon korjaantumista. Ihana Elämä terveysanalyysi auttaa löytämään juuri sinulle sopivan ruokavalion ja parhaiten imeytyvät luonnolliset ravintolisät.

Ihana Elämä terveysanalyysin avulla saadaan myös selville kuormittaako kehoa, homeet, loiset, virukset vai kenties väärät bakteerit. Aiheutuvatko vaivat hormonien, entsyymien tai mahahappojen alhaisuudesta. Syyn ollessa selvillä, päästään nopeasti hoitosuunnitelman tekoon ja kohti todellista kehon tasapainoa.

Ihana Elämä terveysanalyysillä päästään hyvinkin herkkään hienosäätöön ja tukemaan myös henkistä puolta. Ihmiskeho on kiehtova kokonaisuus ja on tärkeää, että kaikki palaset toimivat parhaalla mahdollisella tavalla, jotta koemme itsemme energisiksi ja hyvinvoiviksi.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja Ihana Elämä terveysanalyysi tarjoaa sinulle yksilöllisen kartoituksen. Tämän kartoituksen ja ammattitaitoisten tekijöiden avulla sinulla on mahdollisuus saavuttaa paras mahdollinen kehosi tasapaino, ja näin sinulla on eväät omaan ihanaan elämääsi.


MSAS-Professional ja MSAS Vantage Pro eivät kuulu länsimaisen koululääketieteen piiriin. Laitteella ei tehdä diagnooseja, eikä kyseinen analyysi korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä. Terveysanalyysi on kuitenkin oivallinen tapa tukea ja kartoittaa omaa hyvinvointiaan.

Ihana Elämä -terveysanalyysin tekijällä on pohjana terveydenhuoltoalan tausta tai vastaava koulutus. Hän tuntee vastuunsa ja rajansa. Lisäksi Ihana Elämä yrittäjillä on Elina Isakssonin vuoden kestävä peruskoulutus MSAS-laitteen käytöstä sekä säännöllisesti lisäkoulutuksia.