Olemme valikoineet listallemme ravintoloita, kahviloita, hotelleja ja leipomoita, joista löytyy gluteenittomia/laktoosittomia/maidottomia vaihtoehtoja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Tarkoituksemme on helpoittaa oikean ja maukkaan ruokapaikan, kahvilan, leipomon ja hotellin löytämistä. Perustamme valintamme muiden suosituksiin sekä myös omiin kokemuksiin.

Vaatimuksenamme on, että vähintäin 3 vaihtoehtoa kustakin tuoteperheestä (3xGluteeniton (G)/3xLaktoositon (L)/3xMaidoton (M)) löytyisi ennenkuin listallemme pääsee. Tietenkin arvostamme niitä paikkoja missä kaikki nämä 3 ruokavalio vaihtoehtoa ovat huomioitu, mutta esim. kahvila kolmella omalla gluteenittomalla tuotteellakin täyttänee jo listalle pääsyn kriteerit. Kahviloissa arvostamme eritoten tuotteita, jotka mielellään ovat oman tuotannon leivonnaisia tai suolaisia välipaloja. Emme suosi listallamme pussitettua valmistuotantoa.

Lähetä meille suosituksesi lomakkeen avulla, niin laitamme lempi ravintolasi, kahvilasi, leipomosi tai hotellisi listalle mukaan helpottamaan muita herkkusuita. Paikat voivat löytyä niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Ilmoita uusi ravintola listalle.