DSC_0246 (1)Ruokavalion muuttaminen itsellemme oikeaksi on ehdottomasti ensimmäinen ja tärkein askel, kun haluamme lisätä elinvoimaamme ja vaikuttaa päivittäiseen energiatasoomme. Se on kaiken perusta, mutta tarvitsemme toipumisemme tueksi myös ravintolisiä. Niillä varmistamme, että kehollamme on kaikki tarvittavat rakennusaineet luoda hyvinvointia ja terveyttä.

Ruokavalion tukena toimivat parhaiten luonnonmukaiset ravintolisät. Ne ovat turvallisia päivittäisessä käytössä ja keho pystyy parhaiten käyttämään ne hyödykseen. Meillä on luonnollinen myötäsyntyinen kyky paranemiseen ja terveyteen, kunhan annamme kehollemme vain parasta valinnoillamme.


 

Oikean ruokavalion ja ravintolisien myötä paraneminen lähtee yleensä rivakasti liikkeelle. Muistakaa sanonta:”Tauti pahenee ennen kuin paranee” ja ottakaa ilolla ja myötätunnolla vastaan kaikki alkuvaiheen (2-3 viikkoa) limat, räät, mahdolliset iho-oireet sekä vessassa ramppaamiset, mitä kehon puhdistuminen ja toipuminen vaatii.

Antakaa itsellenne aikaa toipua ja muistakaa lepo, paraneminen vie energiaa. Solujen uudistuminen ja paranemisprosessi etenee myös omaa tahtiaan, luonnonlakien mukaisesti ja sitä ei voi kärsimättömyydellä nopeuttaa. Toipumisen nopeuteen vaikuttaa lähtötilanne, perinnölliset tekijät, elintavat sekä elinvoiman vahvuus ruokavalion ja ravintolisien käytön alkaessa.

Kehollamme on kuitenkin uskomaton kyky parantua, voimia matkaan ja Ihana Elämä terveysanalyysi on aina tarvittaessa tukenasi.