Ajanvaraus

elina.bragge@terveysanalyysi.fi
p. 050 359 8415

Yrittäjien yhteinen ajanvaraus:
ajanvaraus@terveysanalyysi.fi
p. 044 307 2064

 

 

 

 

Yhteystiedot

 

Gallen-Kallelankatu 5 A9, 28100 Pori, 2 krs

(Lääkäriasema Mediporin vieressä)

 

NeoLife verkkokauppa:
https://elinabragge.neolifeshop.com/
Elinan NeoLife ID: 44-453837

Linkki Facebook -sivulleni

Olen Elina Bragge ja asun mieheni, tyttäremme sekä kissamme kanssa Nakkilan Järvikylässä, lähellä Poria. Teen Ihana Elämä Terveysanalyysejä hoitohuoneessani  Porissa, Lääkäriasema Meiporin vieressä ja toivon sieltä käsin voivani auttaa kaikenikäisiä ihmisiä voimaan hyvin. Myös kissat ja koirat ovat tervetulleita analyysiin.

Harrastan lumilautailua, kuntoluistelua, käsitöiden tekemistä ja  yhtenä “harrastuksenani” ovat tytäremme kuljetukset Poriin muodostelmaluisteluharjoituksiin. Olen lapsesta asti soittanut myös hanuria, mutta soittaminen  on nyt jäänyt vähiin perheen ja opiskelujen myötä.

Kuulin tuttavaltani terveysanalyysistä, kun toivuin korvatulehduksen aiheuttamasta kasvohalvauksesta. Kävimme koko perhe jo vuonna 2008 ensimmäisen kerran kaimani Elinan  luona terveysanalyysissä. Sille tielle jäivät niin tyttäremme huono ruokahalu kuin häntä vaivannut ihottumakin. Myös omat jatkuvat vatsakivut ja siihen mennessä 5 vuotta kestänyt jatkuva väsymys sekä miehen märkivä iho saivat selityksen ja paranivat. Sillä samalla kertaa päätin, että tämä on sitä mitä haluan tehdä, auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Kuva Elina Bragge

 

Olen toiminut vuosien varrella erilaisissa työpaikoissa ja työtehtävissä, kuten elintarvikemyyjänä ja kahvilayrittäjän sijaisena. Kasvinviljely ja peltotyöt ovat tulleet tutuiksi osallistuessani mieheni maatilalla erilaisiin työtehtäviin. Olen opiskellut myös useita muita ammatteja oman kiinnostuksen vuoksi. Terveysanalyysistä innostuneena lähdin opiskelemaan ensin ravintoterapiaa ja sen jälkeen kävin lähihoitajakoulutuksen, josta valmistuin juuri ennen Ihana Elämä -terveysanalyysikoulutuksen aloittamista. Nyt koen, että olen löytänyt sen mitä haluan tehdä jatkossakin: Auttaa ihmisiä saamaan itselleen Ihanan Elämän ja voimaan hyvin!