Ajanvaraus

kirsi.haakana@terveysanalyysi.fi
p. 050 4460413

Yrittäjien yhteinen ajanvaraus:
ajanvaraus@terveysanalyysi.fi
p. 044 307 2064

Yhteystiedot

Kaarojärventie 26
26410 Kaaro

Sopimuksen mukaan myös muilla paikkakunnilla

NeoLife verkkokauppa:
https://kirsihaakana.neolifeshop.com/
Kirsin NeoLife ID: 44-803575

Linkki Facebook -sivulleni

Olen Kirsi Haakana ja asun omakotitalossa Kaarolla, Raumalla. Koulutukseltani olen röntgenhoitaja ja niitä töitä tehnytkin aikoinaan. Välissä ehdin toimimaan säteilyvalvojana kunnes Ihana Elämä vei mennessään. Olen toiminut Ihana Elämä terveysanalyysi – yrittäjänä maaliskuusta 2014.

Hoitohuone, Kirsi HaakanaPerheeseeni kuuluvat aviomies ja kolme lasta, kaksi tyttöä ja poika. Lapset tuovat vauhdin elämään! Tytöt harrastavat sekä koripalloa että pesäpalloa. Vapaa-aika kuluukin usein heitä kuskatessa harjoituksiin tai kannustaessa peleissä. Yritän nipistää aikaa myös omille harrastuksille eli sählyä naisporukassa sekä lenkkeilyä yksin, aviomiehen tai ystävän kanssa. Kädentaidot ovat lähellä sydäntäni, mutta aikaa niille jää tällä hetkellä vähän. Rakkain harrastus näistä on ehdottomasti leipominen ja etenkin täytekakkujen tekeminen ja koristelu.

Lasten kautta tutustuin aikanaan Ihana Elämä terveysanalyysiin ja lopuksi sain myös itse kokea, mikä vaikutus juuri minulle sopivalla ruokavaliolla on kehoni toimintaan. Monet lapsuudesta asti matkassa kulkeneet vaivat jäivät ja sain myös kilpirauhasen vajaatoimintani tasapainoon. Oli ilo huomata, kuinka oikeanlaisista ruokavalioista löytyi myös apu lasteni ihottumiin, ylähengitystie – ja vatsavaivoihin.

Yrittäjänä toivon, että asiakkaani voisivat tähdätä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia oikean, juuri hänelle sopivan ruokavalion ja laadukkaiden ravintolisien, avulla. Yritän positiivisuudella ja empaattisuudella auttaa ja kannustaa heitä kohti päämääriään.