Ajanvaraus

maija.grace@terveysanalyysi.fi
p. 045 677 7816

Yrittäjien yhteinen ajanvaraus:
ajanvaraus@terveysanalyysi.fi
p. 044 307 2064

Yhteystiedot

Havutie 3
21570 Sauvo

Turun vastaanotto Linnankatu 8 E, 2 krs (Sweet Beauty)

Vastaanotot myös Lempäälässä ja Hämeenlinnassa

NeoLife verkkokauppa:
https://maijagrace.neolifeshop.com/
Maijan NeoLife ID: 44-453546

Linkki Facebook-sivuilleni 

 

Olen Maija Grace ja asun Sauvossa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme lasta. Meillä on myös kaksi ihastuttavaa chihuahuaa Keiju ja Eicca. Teen Ihana Elämä terveysanalyysejä sekä Sauvossa, kodin yhteydessä olevassa työtilassa että Turun keskustassa Aromatica Oy:n tiloissa.

Kuva hoitohuoneesta, Maija Grace

Muutin Suomeen Englannista 90-luvun lopussa jonka jälkeen olen työskennellyt aromaterapeuttina, lähihoitajana ja kosmetologina, kunnes liikunta-ala vei mennessään. Suoritin vuonna 2014 FISAF – personal trainer- ja aikuisliikunnan ohjaajan koulutuksen ja olen toiminut hyvinvointi- ja elämäntapavalmentajana vuodesta 2014. Harrastuksiini kuuluu mökkeily ja luonnossa liikkuminen. Kiireisen yrittäjäelämän ohella yritän myös viettää mahdollisimman paljon aikaa perheeni kanssa.

Kävin itse ensimmäistä kertaa terveysanalyysissä vuonna 2008 ja sain apua väsymykseen ja suolistovaivoihin. Silloin ymmärsin kuinka tärkeää on oikea ravinto sekä toimivat, turvalliset ja tehokkaat ravintolisät. Näiden ansiosta olen viettänyt tervettä ja vauhdikasta elämää sekä olen saanut koko perheelleni apua. Ympärilläni on useita ihmisiä, jotka ovat saaneet tukea erilaisiin vaivoihin terveysanalyysistä. Ryhdyin Ihana Elämä yrittäjäksi, koska halusin auttaa mahdollisimman monia ihmisiä saavuttamaan optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin  elämässään.

Olen kantapään kautta myös oppinut levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Siksi olen erityisen kiinnostunut liikunta-alan ihmisistä ja paljon liikuntaa harrastavista. Heillä voi olla jo tietoa ravinnosta sekä ravintolisistä, mutta he voisivat vielä hyötyä terveysanalyysin antamista henkilökohtaisista tiedoista.

 Tervetuloa Ihana Elämä terveysanalyysiin!