Ajanvaraus

minna.kivimaki@terveysanalyysi.fi
p. 040 535 5986

Yrittäjien yhteinen ajanvaraus:
ajanvaraus@terveysanalyysi.fi
p. 044 307 2064

Yhteystiedot

Rounionkatu 14 G 16
37140 Nokia

Analyysit myös Virroilla sekä sopimuksen mukaan muilla paikkakunnilla

NeoLife verkkokauppa:
https://minnakivimaki.neolifeshop.com
Minnan NeoLife ID: 44-803441

Linkki Facebook -sivulleni

Olen Minna Kivimäki ja asustelen Nokialla, Tampereen kupeessa, yhdessä poikani Jeren kanssa. Teen Ihana Elämä terveysanalyysejä kotini yhteydessä. Jos esim. isompi ryhmä on analyysin tarpeessa, pakkaan tarvittaessa koneen matkaan ja tulen minne sovitaan. Tällä hetkellä rakkain harrastukseni on tanssi. Tango, hidas valssi ja muut perinteiset lavatanssit, houkuttelevat minut tanssisalille harjoituksiin, aina kun siihen hiukankin aikaa liikenee. Aina löytyy aikaa seurata myös poikani intohimoista jääkiekkoharrastusta.

Hoitohuone, Minna Kivimäki

Vuonna 2011 kuulin ensimmäisen kerran Ihana Elämä – terveysanalyysistä sukulaisperheeni luona ja lähes siltä istumalta varasin ajan itselleni, olinhan kärsinyt pahoista, selittämättömistä vatsa- ja ihottumaoireista, nivelkivuista ja muista vaivoista jo pitkään ja kuulin myös sukulaisteni saaneen avun omiin vaivoihinsa. Ensimmäisen käyntini jälkeen poistuin onnesta itkien, vihdoin oli löytynyt joku, joka otti vaivani/oireeni todesta. Analyysistä mukaani saamaani ruokavaliota noudattamalla sekä toimivien ja laadukkaiden NeoLife yms. ravintolisien avulla, huomasin jo muutamassa viikossa ensimmäiset toipumisen merkit. Ihottumani parani, vatsa rauhoittui ja mieli siinä sivussa. Sain apua myös vuodesta 2007 selvitettyihin kilpirauhasen ongelmiin.

Olen ikäni työskennellyt erilaisissa toimistotöissä, isossa yrityksessä ostajana, projektipäällikkönä jne., kunnes tajusin, että se kaikki ei ollut ihan sitä mitä elämässäni vielä haluaisin tehdä. Kuin salama taivaalta, eräänä päivänä tajusin, mihin haluaisin keskittyä ja mitä tehdä voidakseni paremmin myös työelämässäni – Halusin Ihana Elämä –terveysanalyysi yrittäjäksi. Hankin siihen tarvittavan terveydenhuollon perustutkinnon, valmistuin lähihoitajaksi joulukuussa 2015 ja pääsin aloittamaan tuossa haaveilemassani työssä – työssä, jossa aidosti voin auttaa myös muita ihmisiä voimaan paremmin, parantamaan heidänkin elämänlaatuaan ja kenties mahdollistaa myös heille nuo helpottavat onnen kyyneleet.