Ajanvaraus

satu.nurmi@terveysanalyysi.fi
p. 040 529 0184

Yrittäjien yhteinen ajanvaraus:
ajanvaraus@terveysanalyysi.fi
p. 044 307 2064

 

Yhteystiedot

Niittykatu 3
24130 Salo

Koroistentie 8                                            00280 Helsinki

Analyysit myös Kemijärvellä ja sopimuksen mukaan muilla paikkakunnilla

NeoLife verkkokauppa:
https://satunurmi.neolifeshop.com
Satun NeoLife ID: 44-803757

Linkki Facebook -sivuilleni

 

Olen Satu Nurmi ja kotoisin Kemijärveltä, olen siis pohjoisen kasvatteja. Nykyisin  asustelen Salossa, joka on tullut jo tutuksi viimeisen 12 vuoden aikana. Saloon minut toi aikoinaan nykyinen mieheni jonka kanssa minulla on kaksi lasta, Luka ja Oliver. Nämä kaksi iloista viikaria pitävät huolen ettei yksikään päivä perheessämme ole samanlainen, ja juuri he  ovat osavaikuttajia siihen että olen nyt Ihana Elämä yrittäjä.

Pidän itseäni helposti lähestyttävänä, ahkerana sekä avoimena ihmisenä johon voi luottaa sekä keskustella kaikenlaisista asioista. Koulun penkkiäkin on ehditty kuluttaa ja sieltä on niin Palveluvastaavan kuin Lähihoitajankin tutkinnot. Kaikkia opittuja taitoja olen päässyt hyödyntämään työskennellessäni hoitajana vanhusten palvelutalossa ennen yrittäjäksi ryhtymistä.

Lähellä sydäntäni ovat metsäretket yhdessä perheeni kanssa, lenkkeily ja lumilautailu sekä terveyteen liittyvä kirjallisuus.IMG_0857-1-300x200

Terveysanalyysiin tutustuin esikoiseni iho-ongelmien sekä univaikeuksien väsyttämänä. Poikani ihottuman hävittyä hän alkoi nukkua yöt hyvin ja tämän positiivisen vaikutuksen myötä päätin itsekin käydä analyysissä. Sain analyysistä avun vatsavaivoihini, turvotukseen, unen laatuun ja tunsin itseni vireämmäksi kuin pitkään aikaan. Nuorimman poikani ollessa erittäin herkkä monille ruoka-aineille, päätin viedä hänetkin analyysiin, ja saimme jälleen kerran avun.

 Satu Nurmi IMG_0683Tässä vaiheessa oli kulunut kolme vuotta siitä, kun olin tutustunut terveysanalyysiin ensimmäisen kerran ja sieltä avun saaneena perheelleni päätin perehtyä aiheeseen syvemmin. Kun muutamia vuosia myöhemmin  kuulin mahdollisuudesta alkaa Ihana Elämä -yrittäjäksi tiesin heti haluavani ryhtyä tähän, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä voimaan paremmin.