Ihana Elämä Terveysanalyysi Oy:n takana on usean vuoden kokemus terveyden edistämisestä luonnollisin keinoin. Yrityksen perustaja Elina Isakssonilla on vahva terveydenhuoltoalan tuntemus ja hän on koulutukseltaan kätilö.

Terveysanalyysi on täydentävä apuväline oman hyvinvoinnin edistämiseen. Se ei kuulu länsimaisen koululääketieteen piiriin, eikä se korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä.

Ihana Elämä on lähtenyt liikkeelle halusta tarjota yksilöllisiä ratkaisuja kehon terveyden kohentamiseksi nimenomaan oikeanlaisen ravinnon löytämisen kautta. Analyysin apuna käytetään BioMeridianin sähköresonanssilaitetta, MSAS-Professionalia.

Kohti terveempää elämää

Ihana Elämä -terveysanalyysi näyttää sinulle suunnan kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sen avulla selvitetään kehosi epätasapainotilat, sopimattomat ruoka-aineet, vitamiini- ja mineraalitasapainon puutokset sekä yliherkkyydet. Terveysanalyysissä käytetään apuna käsien ja jalkojen akupisteiden kautta toimivaa MSAS-Professional-laitetta. Tulokset auttavat löytämään juuri sinulle sopivan ruokavalion sekä ravintolisät. Tervetuloa ihmeellisen ihana elämä!

Kattava analyysi helpolla menetelmällä

MSAS-laitteet yhdistää tuhansien vuosien kiinalaisen lääketieteen akupunktioperinteen uusimpaan sähkö- ja tietotekniikkaan. Laitteella saadaan tehtyä tarkka terveysanalyysi.