Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit toki myös soittaa puh 040 5409886 tai pistää sähköpostia ajanvaraukseen [email protected]

Vastaamme mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Miten minun tulee valmistautua analyysiin tullessani?

 1. Analyysin tekeminen ei vaadi mitään etukäteisvalmisteluja. Juoda toki kannattaa, lasi tai pari vettä, ennen mittausta.
 2. Hyvä on kuitenkin huomioida, että mittaukset tehdään sekä käsien että jalkojen akupisteistä. Vältäthän käsien ja jalkojen rasvaamista juuri ennen analyysiä.
 3. Ota mukaasi kaikki mahdollisesti käyttämäsi ravintolisät, luontaislääkkeet ja lääkkeet. (Huom! Pelkkä tuotteen nimi ei riitä, vaan analyysissä tarvitaan itse pilleri.)
 4. Vauvan kohdalla ota mukaasi mahdollisesti käytetty korvikemaito sekä D3 vitamiini, probiootit, ihorasvat. Vauvan ollessa imetyksellä myös äidin käyttämät ravintolisät tms. tarvitaan analyysiin mukaan.
 5. Varaudu 1,5-2 h hoitoaikaan.
 6. Tarkistathan analyysi tekijäsi osoitteen ennen analyysiin tuloa.
 7. Saat  tekstiviesti muistutuksen ajastasi kolme päivää ennen varsinaista terveysanalyysi aikaasi. Jos näin ei käy tai huomaat, ettei sovittu aika sovikaan sinulle, ilmoita siitä mahdollisimman pian tekstiviestissä olevaan numeroon. Kiitos!

Mitä ensimmäinen kerta terveysanalyysissä sisältää?

 1. Asiantuntijan tekemän  analyysin MSAS-Professionalilla tai Msas Vantage Pro laitteella
 2. Henkilökohtaiset ruokavalio-ohjeistukset sekä ravintolisä suositukset
 3. Selkeän tulkinnan mittauksien tuloksista sekä jatko-ohjeistukset
 4. Laitteella tehtävän hoidon

Terveysanalyysin käyntikerrat

Terveysanalyysissä kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla tehdään tarvittavat muutokset ruokavalioon ja katsotaan, että käytössä on toipumista tukevat laadukkaat ravintolisät. Kontrolllikerralla nähdään kehon toipuminen ja mihin ruokavalio asettuu sekä tehdään tarvittavat hienosäädöt. Tämän jälkeen käyntimäärä on yksilöllinen kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan

Mistä voin kysyä jatkossa neuvoja ruokavaliotani tai terveysanalyysiä koskien?

Sinun kannattaa aina olla yhteydessä ensimmäisenä omaan terveysanalyysi tekijääsi, koska hän osaa sinua parhaiten neuvoa. Jos jostain syystä et terveysanalyysi hoitajaasi kiinni, niin ole yhteydessä ajanvaraukseen josta sinua neuvotaan eteenpäin.

Mitä kaikkea laitteella tutkitaan?

Ensimmäisellä Ihana Elämä terveysanalyysi kerralla kartoitetaan koko kehon vointi, näin saamme selville suoliston, sisäelinten, lihasten, nivelten, aineenvaihdunnan, ihon, hermoston, hormonitoiminnan sekä lymfapisteiden tilan. Testaamme ruoka-aineet ja vitamiinit, mineraalit sekä kehon aminohappotasot. Näiden analyysin tulosten avulla kartoitetaan sinulle yksilöllinen ruokavalio sekä suosittelemme mahdollisiin ravintoaine puutoksiin ravintolisiä. Ruokavalio voi aluksi olla tiukempi, johtuen kehon epätasapainosta. Ruokavalio saattaa tällöin sisältää ns.”kylkiäisiä”, joille varsinaisesti et ole allerginen mutta kehosi ei juuri kyseisellä hetkellä siedä niitä. Kylkiäisiä voivat esimerkiksi olla kaali, luumu, omena, banaani, pähkinät, kiwi ja paprika.

Suosittelemme ensimmäisen analyysikerran lisäksi, että asiakas tulee ehdottomasti myös noin kolmen kuukauden kuluttua Ihana Elämä terveysanalyysin kontrollikäyntiin. Tällöin käydään uudelleen läpi kehosi vointi ja tarkistetaan miten keho on lähtenyt itse korjaamaan tilaansa sekä löytyykö mahdollisesti vielä jotakin epätasapainossa olevia asioita. Kehon tila on yleensä eheytynyt huomattavasti kolmessa kuukaudessa, jolloin ruokavaliota voidaan taas laajentaa. Useat “kylkiäiset” voidaan palauttaa ruokavalioon. Kontrollikerralla saadaan myös selville kuormittaako kehoa vielä mahdollisesti, homeet, loiset, virukset vai kenties väärät bakteerit. Miten on hormonien, entsyymien tai mahahappojen tilanne. Fyysisen tasapainottumisen jälkeen on myös erilaisia keinoja tukea henkistä puolta. Terveytemme on monen asian summa ja tunnepuolen lukkojen oivaltaminen ja laukeaminen vapauttaa valtavasti energiaa arkeen.

Sattuukko analyysin teko?

Koska Ihana Elämä Terveysanalyysi tehdään painamalla jalkojen ja käsien akupisteistä voi tämä joillakin henkilöillä tuntua jonkin verran riippuen henkilön omasta herkkyydestä. Varsinaista kipua analyysin teko ei tuota.

Soveltuuko terveysanalyysi vauvoille ja pienille lapsille?

Ihana Elämä Terveysanalyysi sopii kaiken ikäisille. Mittaukset voidaan tehdä aikuisen kautta vauvan tai lapsen ollessa hänen sylissään.

Voiko analyysin tehdä raskaana olevalle?

Analyysia ei tehdä raskaana oleville, näin noudatamme laitteen valmistajan suosituksia.

Voinko tulla analyysiin, jos olen flunssassa?

Flunssa ei ole este, omien voimien mukaan voi analyysiin saapua. Kovassa kuumeessa kannattaa antaa kehon kuitenkin levätä ja tulla analyysiin vasta, kun olo alkaa helpottua.

Onko analyysin teolle jotain esteitä?

Terveysanalyysia ei suositella niille henkilöille joilla on sydämentahdistin, kipupumppu tai jokin muu kiinteä kehossa oleva sähköinen laite. Analyysia ei myöskään tehdä raskaana oleville, näin noudatamme laitteen valmistajan suosituksia.

Onko Ihana Elämä Terveysanalyysi yrittäjiltä mahdollisuus saada ilta ja viikonloppuaikoja?

Suurimmalta osalta yrittäjiltä on mahdollisuus saada sekä ilta että viikonloppuaikoja. Varmista tämä suoraan analyysin tekijältä

Mistä tiedän sopivatko palsternakka ja inkivääri minulle, kun niitä ei testattu?

Mitattavien aineiden  listassa on kattava otos yleisimmin käytettyjä ruoka-aineita. Pois on jätetty monia “takuuvarmoja” mitkä ovat vuosien mittaan näyttäneet sopivan yleisesti ottaen hyvin.Mistä saan ravintolisiä lisää?

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista sinulle sopivan:

 • Ensisijaisesti tuotteita voi ostaa suoraan omalta terveysanalyysin tekijältä. Voit olla heihin yhteydessä suoraan

Miksi vaivani pahenivat hetkeksi analyysin jälkeen?

Ihana Elämä Terveysanalyysi saattaa joillekin aiheutettuja parenemisreaktioiksi kutsuttuja oireita. Näitä ovat mm. päänsärky, limaisuus ja huonovointisuus. Nämä reaktiot johtuvat siitä että, keho alkaa korjaamaan itseään ja poistaa esim.kuona-aineita ja muita haitallisia aineita kehosta. Kuten sanonta kuuluu: Tauti pahenee ennen kuin se paranee!

Miksi minulle suositeltiin ravintolisiä?

Ihana Elämä terveysanalyysin yhteydessä suositellaan laadukkaita ja turvallisia ravintolisiä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ravintolisiä tarvitaan, jotta  imeytymisongelmien vuoksi aiheutuneet, usein kovinkin suuret, vitamiini- ja mineraalivajaukset saadaan korjattua. Jatkuva kiire ja stressi kuluttavat myös elimistöä. Jos näitä puutoksia ei korjata, toipuminen  jää helposti keskeneräiseksi ja se Ihana Elämä antaa vain odotuttaa itseään. Ruokavalion korjaaminen yhdessä ravintolisien kanssa antaa yleensä positiivisen vasteen jo muutamassa viikossa!

Käytämme työssämme vain parhaita tuotteita. 12 vuoden kokemus kentällä ravintolisäviidakossa on nostanut selkeästi esiin ne ylitse muiden olevat “The Ravintolisät”. Etusijalla ovat NeoLife, Solgar, Biolatte…

Miksi kaikista NeoLife ravintolisäpurkeista ei löydy tuoteselostetta?

Toisissa purkeissa on tuoteseloste heti näkyvillä purkin kyljessä, kun taas toisissa pitää repäistä tarra auki jotta tuoteseloste tulee näkyviin. Kaikista löytyy kuitenkin tarkat tuoteselosteet.

Miksi kolesteroliarvoni nousivat terveysanalyysin jälkeen?

Ihana Elämä Terveysanalyysi saattaa joillekin aiheutettuja parenemisreaktioiksi kutsuttuja oireita, kuten kolesteroliarvon nousu. Kolesteroli on rasvaa verisuonien seinämissä ja kehon alkaessa korjaamaan itseään lähtee rasva liikkeelle, jolloin kolesteroliarvot saattavat hetkellisesti nousta.

Uskaltaako ravintolisiä antaa lapsille?

Käyttämämme ravintolisät ovat turvallisia niin lapsille kuin aikuisillekin. Lapsille on myös kehitetty omia, heidän tarpeitaan tukevia ainutlaatuisia tuotteita esim: Vita-Sguared imeskeltävä monivitamiini. Tuote on täysin ilman keinotekoisia väriaineita, makuja, makeutusaineita sekä säilöntäaineita. Vastaus on siis kyllä ja noudattakaa annostelussa terveysanalyysin tekijän suosituksia.

Voinko tulla terveysanalyysin, kun minulla on paljon ihottumaa käsissä ja iho on rikki?

Jos iho ei ole kovin rikkinäinen sormista ja varpaista, voidaan terveysanalyysi tehdä normaalisti. Jos iho on todella huonossa kunnossa ja rikki, voidaan analyysi suorittaa toisen aikuisen avulla, aivan kuin pienten lasten ja eläinten kanssa tehdään.

Mitä analyysi maksaa?

Terveysanalyysin hinta on 137€. 

Tervetuloa Ihanaan Elämään!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.