TULE MUKAAN TÄSTÄ

Vihdoinkin dieetti jolla laihdut pysyvästi ja jolla on paljon terveysvaikutuksia!

6 viikon STARTTI pysyvään painonhallintaan!

PRO-KUITU DIEETTI ON SINULLE, jos..

 • SINULLA ON STRESSIN KERRYTTÄMÄÄ YLIPAINOA?
 • PAIKKAAT JAKSAMISTASI SOKERILLA?
 • SOKERITASAPAINOSI HEITTELEE JA SAMALLA MIELIALASI?
 • OLET  KYLLÄSTYNYT OLEMAAN VÄSYNYT?
 • OLET  KYLLÄSTYNYT ELÄMÄÄN KEHOSSA, MIKÄ EI TUNNU OMALTA JA VOI HUONOSTI
 • ET ENÄÄN JAKSA PAINOSI JOJOILUA JA ERI PAINONPUDOTUS OHJELMIEN KOKEILUA
 • HALUAT, ETTÄ NYT ON SINUN VUOROSI VOIDA HYVIN!

PRO-KUITU dieetti on todistetusti toimiva painonhallinta menetelmä, joka perustuu tieteeseen! Koska PRO-KUITU dieetissä ei rajoiteta vaan lisätään, siitä on helppo tehdä elämäntapa, joka pitää kilot poissa pysyvästi!

 

Onnistu siis painonhallinassa yksinkertaisesti vahvistamalla suolistosi hyviä bakteereita, lisäämällä ruokavalioosi reippaasti kuituja sekä aloittamalla lempeä kehoa stimuloiva jooga, jolla saat aineenvaihduntasi käyntiin!

PRO-KUITU dieetti ei ole kuuri vaan terveellinen, nautinnollinen ja hyvinvointiasi todellakin palkitseva elämäntapa! Tämä voi tuntua uskomattomalta mutta tosi asiassa tämä on faktaan perustuva menetelmä, josta me kaikki oikeastaan jo tiedämme: 

lisäämällä kuituja ruokavalioon ELI vihanneksia, täysjyvä tuotteita, marjoja, siemeniä, pähkinöitä verensokerimme pysyy tasaisena, vatsamme toimii ja tätä kautta automaattisesti liikakilot häviävät!

Olemme tehneet uuden elämäntavan aloittamisen sinulle mahdollisimman helpoksi PRO-KUITU dieetti verkkokurssin avulla! Saat valmiita esimerkkipäiviä, reseptejä, kuitutaulukkoja, joogaharjoituksia ym. jotka auttavat sinua käyntiin mahdollisimman pienin ponnisteluin!

 

Kurssi on käytössäsi ikuisesti, joten voit palata siihen aina uudestaan ja uudestaan!

 

Mitä PRO-KUITU -verkkokurssi SISÄLTÄÄ: 

VIIKKO 1

Mistä aloittaa? Suurin osa meistä ei edes saa suositeltua kuitumäärää päivässä (25-35g) joten lähdemme heti lisäämään kuitua ruokavalioosi. Tähän saat heti avuksesi KUITU-TAULUKOT, RESEPTIKIRJAN, PÄIVÄKIRJAN ja voit aloittaa matkasi kohti ihannepainoa!  Käymme myös läpi probioottien roolin ja kerromme miksi kuitu on niin tärkeää painonhallinnassa ja mitä hyötyä joogasta on aineenvaihdunnan ja suoliston toiminnan tukena. Mukana on myös joogaharjoitus. Saat tietää mitkä bakteerikannat tehostavat painonhallintaa ja miten pidät hyvästä bakteerikannastasi huolta. 

VIIKKO 2

Perehdytään syvemmin kuituihin ja niiden merkitykseen painonhallinnan tukena. Pyrimme, että saat tässä kohtaa viikko 1 kuitutavoitteen täytettyä. Käymme läpi nesteytyksen tärkeyden ja kuinka paljon juuri sinun olisi hyvä juoda päivittäin. Saat uutta sisältöä joogaharjoitukseesi aineenvaihdunnan tueksi.
 

VIIKKO 3

Kolmannella viikolla käydään läpi etenemistäsi, kuitumäärää nostetaan reippaasti ja tähän saat lisää helppoja kuitulisä- sekä nesteytysvinkkejä arkeesi. Saat uutta sisältöä joogaharjoituksen aineenvaihdunnan ja suoliston liikkeen tueksi.

VIIKKO 4

Teemana on rauhoittumisen merkitys elämässä, keskitytään rauhoittumiseen etenkin ruokailun ja liikunnan näkökulmasta. Otamme myös esille mahdolliset PRO-KUITU dieetilläsi kohtaamasi haasteet ja niihin ratkaisut. Lyhyt rauhoittava hengitysharjoitus.

VIIKKO 5

Rytmin merkitys elämässä, ruokailussa ja liikunnassa. Autamme sinua löytämään oman rytmisi. Uutta joogaharjoitukseesi aineenvaihdunnan ja suoliston toiminnan tueksi.

VIIKKO 6

Käymme läpi energian näkökulmasta syömistä ja liikuntaa. Kuitumäärää voi vielä nostaa tarvittaessa. Aineenvaihduntaa tehostava joogaharjoitus tiivistettynä sinulle. Keskustelua jatkosta PRO-KUITU:ilun parissa ja uusia vinkkejä jatkoa ajatellen. Käymme läpi miten pääset lopulliseen tavoitteeseesi.

 

LISÄKSI

 • yli 25 valmista kuitureseptiä, josta valita ateriat jokaiselle päivälle
 • eri ruokien kuitupitoisuudet selkeästi listana
 • veden maustamiseen ideoita
 • bakteerikannat ja niistä tehdyt tutkimukset painonhallintaan
 • tulostettavat päiväkirjat helpottamaan dieetin seurantaa arjessa
 • jokaiselle viikolle omat vinkit, jotka ovat koottu A4 ja voit näppärästi tulostaa vaikka jääkaapin oveen
 • JOOGA BONUS! 70min vagushermo/psoaslihas joogaharjoitus edistämään ruuansulatusta ja suolen liikettä

Elämäsi ei muutu, jollet muuta jotain mitä teet päivittäin, joten..

Tervetuloa mukaan!Nyt 6 viikon verkkokurssi hintaan 97€! 

Saat heti sähköpostiin ohjeet miten kirjaudut sisälle kurssialustalle! Voit kirjautua kurssille milloin vaan tietokoneella tai Kajabin apin kautta puhelimellasi ja se on käytössäsi ikuisesti. Jos sinulla herää mitään kysymyksiä voit olla yhteydessä meihin [email protected] 

TULE MUKAAN TÄSTÄ

PAINONHALLINNASSA AINEENVAIHDUNTA ON AVAINASEMASSA!

 

Miten saavutan hyvän aineenvaihdunnan? 

TOP 3

Placeholder Image

Suoliston bakteerikannan vahvistaminen

Placeholder Image

Kuidun lisääminen ruokavalioon

Placeholder Image

Lempeän matalan kynnyksen aineenvaihduntaa stimuloiva jooga.

 

 1. Suoliston hyvä kunto, kaikki alkaa sieltä.

Tiesitkö, että yhdessä suolistossa voi olla sata biljoonaa bakteeria. Tämä valtava bakteerikanta kommunikoi koko kehomme kanssa.

 

 Suolistobakteerimme vaikuttavat:

 

 • energian tuottoomme
 • immunipuolustukseemme
 • mielialaamme
 • keskittymiskykyymme
 • muistiimme
 • ne auttavat ruuansulatuksessa
 • valmistavat vitamiineja
 • poistavat kemikaaleja jne. 

Yksinkertainen ratkaisu on, että pidät suolistosi hyvistä bakteereista huolta. 

Miksi bakteerikantamme on poissa tasapainosta?

Yksi syy on se, että hyvät bakteerit eivät saa riittävästi ravintoa. Hyvien bakteerien kärsiessä ravinnon puutteesta niiden kasvu heikkenee ja ne vähenevät ja jopa katoavat kokonaan. Silloin huonot bakteerit ottavat vallan. Hyviä bakteereita ruokimme kuidulla. Se on niiden ravintoa ja huippua on, että kuitua eivät huonot bakteerit pysty käyttämään hyödyksensä. Huonot bakteerit taasen rakastavat rasvaista ja sokerista roskaruokaa. Ne saavat siitä voimaa ja lisääntyvät vallaten alan hyviltä bakteereiltä, mitkä riutuvat kuidun puutteesta.

Toinen syy tänä päivänä mikrobiomin epätasapainolle on valitettavasti antibiootit. 

 

Antibiootit toimivat siten, että ne estävät bakteerien solukalvoa muodostumasta eli lyhyesti sanottuna: tappavat ne. Valitettavasti vielä ei olla keksitty antibioottia, joka toimisi ainoastaan pahoihin bakteerihin, eli myös HYVÄT BAKTEERIT kuolevat. 

 

Antibioottikuurin jälkeen mikrobiomimme vaurioituu ja sitä pitää alkaa rakentamaan uudestaan. Ilman tietoista bakteeritasapainon korjausta hyvät bakteerit eivät pääse kasvamaan takaisin.

 

On todistettu, että jopa 20 vuoden jälkeen antibioottikuurin jäljet näkyvät bakteerikannassamme. Tämä ei siis ole mikään leikin asia.Kolmas syy on stressi. Stressi on hyvin kuluttava tila elimistölle. Hermosto on koko ajan ylikierroksilla, taistele-pakene tilassa. Bakteerikannan ollessa heikentynyt, stressinsietokykymme on vieläkin pienempi ja näin kehomme joutuu stressin myötä vieläkin kovemmalle rasitukselle. Bakteerikantamme epätasapainotila altistaa meitä myös hiljaiselle tulehdukselle. Hiljainen tulehdus voi esiintyä kehossamme ruoka-allergioina, erilaisina tulehduskipuina niin nivelissä kuin lihaksissa, autoimmuunisairauksina, kakkostyypin diabeteksena, astmana, sydän-ja verisuonitauteina, mielialaongelmina, keskittymisvaikeuksina, muistihäiriöinä, syöpänä tai lihavuutena.Sitten taas jos ruokit hyvää bakteerikantaasi, suolistosi ja koko kehosi alkaa voida paremmin. Saat enemmän energiaa, vatsasi toimii paremmin, immuunipuolustuksesi kohenee ja liikakilot häviävät. Tätä me haluamme, eikö niin?

 

 

2. Ruoki hyvä bakteerikantasi kuntoon runsaasti kuitua sisältävällä terveellisellä ruualla.

Hyvinvoiva suolisto on kaiken perusta ja kuitu on ykkösasia suolistosi hyvälle voinnille. Hyvät bakteerit suolistossamme lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointiamme: virkeyttä, jaksamista, iloista mieltä ja ne toimivat elinvoimaisen suoliston vankkana tukena. 

 

Miten sitten ruokin hyvää bakteerikantaani?

 

Kuiduilla, kuiduilla, kuiduilla. Kuitu on hyvien bakteerien ruokaa. Täysjyväviljat, kasvikset, marjat, hedelmät, hyvät bakteerit suorastaan rakastavat niitä. Mitä enemmän me suomme hyville bakteereillemme ruokaa, sen paremmin ne voivat. Ihan parasta tässä on myös se, että huonot bakteerit eivät pysty hyödyntämään ruuakseen kuitua.

 

Lisäksi, että ruokit hyvää bakteerikantaa, voit auttaa sitä kasvamaan myös probiootti valmisteiden kanssa. Eli lisäät näitä hyviä bakteereita suolistoosi antaen niille samalla ruokaa kasvaa vielä enemmän. Sinä voit valita kumpaa bakteerikantaa haluat pitää suolistossasi. Valinta lienee selvä ja kuitupitoisen ruuan lisääminen ruokavalioon on helppoa ja niin palkitsevaa.

Kuidun hyödyt:

 • Hyvien bakteerien ruokaa
 • Lisää kylläisyyden tunnetta, vähäisellä kalorimäärällä
 • Nopeuttaa suoliston toimintaa. Ulosteen lyhyt läpikulkuaika suolistossa sekä ilman ponnisteluja tapahtuva ulostus sekä pehmeät runsaat ulosteet lisäävät tutkitusti suoliston hyvinvointia
 • pitää verensokerin tasaisena
 • Estää kolesterolin imeytymistä ja näin edistää sydämen terveyttä
 • Lisää kylläisyyden tunnetta

KUIDUT ovat meille kaikille tuttuja, mutta ovat lähes täysin unohtuneet, kun trendidieetit ovat puhuneet vain proteiinien ja rasvojen lisäämisestä. Onnistuneen aineenvaihdunnan tehostamisen kannalta kuidut ovat kuitenkin erittäin tärkeässä asemassa. Kun koostat ruokavaliosi kuitupitoisesta ruuasta, teet aineenvaihdunnan tehostamisesta sekä painonhallinnastasi helpompaa!

Placeholder Image

3. SUOLISTON LIIKE

Olemme aikojen saatossa unohtaneet liikunnan merkityksen suoliston toiminnalle. Monia liikkumattomia ihmisiä vaivaa esimerkiksi ummetus, ja pienenkin liikkeen määrän lisääminen arkeen voi helpottaa tilannetta varsin hyvin. Ummetuksen hoidossa keskitytään usein laksatiiveihin. Niiden käyttö pitkäaikaisesti ei ole suotavaa, sillä suolisto tottuu niihin ja ummetustila useimmiten palautuu kuitenkin. 

Liike nopeuttaa ulosteen liikkumista eteenpäin suolessa, jolloin siitä ei imeydy liikaa nestettä kuivattaen massaa. Kuiva, kovettunut massa aiheuttaa ummetusta.

Placeholder Image

Olemme ottaneet PRO-KUITU dieettiin mukaan lempeitä ja yksinkertaisen tehokkaita jooga tuokioita. Joogan liikunnalliset hyödyt ovat moninaiset. Sitä harrastavat käyttävät usein oman kehon painoa hyödyksi lihasten vahvistamisessa ja kiinteyttämisessä, ja lempeätkin joogalajit avaavat kehoa lisäten aineenvaihduntaa ja neste- ja verenkiertoa. Tämä puolestaan poistaa tehokkaasti kuona-aineita ja voi olla avuksi selluliitin vähentämisessä.  

Joogan hengitysharjoitukset puolestaan opettavat meitä hengittämään koko keuhkoilla ja rentouttamaan pallealihasta, jolloin pallean liikkeestä on monia hyötyjä: pallean liike hieroo suolistoa liikkeelle ja aktivoi ruuansulatuselinten toimintaa. Kun hengitys on rauhallista ja syvää, autonominen hermosto voi myös paremmin: vagus hermo (kiertäjähermo) on osa autonomista hermostoa ja sitä voidaan stimuloida syvähengityksillä (palleahengityksillä), jolloin saamme rauhoitettua tehokkaasti kehoa ja mieltä. 

 

Aineenvaihdunnan hyvä toiminta on oleellinen osa kalorien palamisessa ja painonhallinnassa ja –pudotuksessa. Jooga lisää ruuansulatuksen toimintaa ja verenkiertoa, stimuloi liikkumista ja kehittää lihasmassaa, joka taas lisää aineenvaihduntaa.

 

PRO-KUITU dieetillä opit tehostamaan aineenvaihduntaasi

Placeholder Image

Saat keinot hyvän bakteerikannan vahvistamiseen

Placeholder Image

Opit miten lisäät kuitua ruokavalioosi helposti

Placeholder Image

Lempeät matalan kynnyksen aineenvaihduntaa stimuloivat jooga harjoitukset

Tiesitkö, että aineenvaihdunnasta huolehtiminen on tärkeämpää kuin painonpudotus?

 

Varsinkin me naiset vaadimme keholtamme paljon. Kokeilemme monesti kurinalaisia laihdutuskuureja ja löydämme itsemme aina vain syvemmästä suosta. Painoa kertyy ja väsymys painaa ja keho on aivan jumissa.

Toistuvat laihdutuskuurit vaativat elimistöltä veronsa ja siksi aineenvaihdunnasta huolehtiminen on tärkeämpää kuin itse painonpudotus.

 

Meidän kehomme haluaa pitää yllä tietyn perustilan. Kun laihdutuskuurilla paino alkaa pudota niin elimistö reagoi hidastamalla aineenvaihduntaa, jotta entinen paino palautuisi. Ikäväksemme voimme siis todeta, että meillä on kehossamme painonpudotusta vastustava sisäinen mekanismi.

On erittäin tärkeää ymmärtää, että aineenvaihdunta hidastuu kaikilla, joilla paino putoaa ja hurjaa on, että aineenvaihdunta näyttää myös jäävän hitaammaksi, kun paino lähtee taas nousemaan. Laihdutuskuurien tulokset ovat siksi niin masentavaa luettavaa: Vain alle 5 prosenttia laihduttajista pystyy noudattamaan tiukkaa ruokavaliota ja pitämään painonsa kurissa 5 vuotta. Loput 95 prosenttia joko luovuttavat tai alkavat jojoilla.

 

Jojoilu on erittäin epäterveellistä ja suorastaan vanhentaa meitä ennen aikojaan. Huolestuttavaa on, että siitä on tullut nykyään suorastaan elämäntapa, etenkin meille naisille. Siksi on niin tärkeää, että tiedämme mistä siinä on kysymys. Jojoilu, eli nälkäkuurin ja ahmimisen vuorottelu hidastaa aineenvaihduntaa ja muuttaa aivokemiaamme. Tiesitkö, että jojoilussa aivojen palkitsemiseen liittyvät hermoradat alkavat  näyttämään samanlaisilta kun huumeriippuvaisilla ihmisillä? Laihdutuskuureihin voi siis kehittyä eräänlainen riippuvuus, joka on äärettömän stressaavaa ja epäterveellistä. 

STOP laihduttamiselle YES aineenvaihdunnan kiihdyttämiselle!

 

PRO-KUITU dieetti hintaan 97€!

Saat heti sähköpostiisi ohjeet miten kirjautua sisään kurssialustalle! Pääset sisälle kurssille milloin vaan ja se jää käyttöösi sinulle lopun ikääsi. Jos sinulla herää mitään kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä [email protected] 

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Onko olosi tukkoinen?

Loppuvatko voimat?

Tuntuuko, että olet jatkuvasti maitohapoilla?

Paino vain nousee?

Keho ei tunnu enää omalta vaan raskaalta, vanhalta. väsyneeltä, kipeältä?

Ummetus vaivaa?

Iho voi huonosti?

 

PRO-KUITU dieetillä käynnistät lempeästi kehon aineenvaihdunnan uudelleen. 

 

Lupaatko aloittaa itsestäsi huolehtimisen aina vain huomenna? Huomenna sitten, eikä sitä huomista tule koskaan…

Oletko niin loppu ja keho jumissa, että kaikki tuntuu vain liialta. Jotain pitäisi tehdä, mutta mitä? Eikä voimia eikä intoa ole juuri minkään aloittamiseen.

Haluatko, että tälle tulee loppu? Haluatko ottaa ensimmäisen askeleen kohti myötätuntoista itsesi kohtelua ja kehon aineenvaihdunnan käynnistämistä?

Lempeästi, armollisesti, lisäät hyvää arkeesi, päiviesi keskelle.

Uusi määritelmä dieetille: lempeä, energisoiva  ja helppo toteuttaa lopun elämää.  Kurssin materiaali jää sinulle käyttöön, joten voit palata siihen aina uudelleen ja uudelleen!

Minä olen Elina Isaksson. 

 

Pro-Kuitu dieetti sai alkunsa minun omasta halustani huolehtia itsestäni paremmin.

Minulla oli takanani usean vuoden erittäin stressaava elämänjakso: ero, lapseni sairastuminen leukemiaan ja siitä toipuminen sekä yrittäjänä toimimisen haasteet. Nämä kaikki yhdessä johtivat lopulta siihen, että olin uupunut, en jaksanut harrastaa liikuntaa, nukuin huonosti  ja keräsin kymmenisen kiloa ylipainoa itseeni. Olin väsynyt olemaan väsynyt: Halusin muutosta, mutta en hinnalla millä hyvänsä. Periaattena oli sanoa ehdoton ei sille, että taas joutuisin itseäni rääkkäämään.

Placeholder Image

Aloin soveltaa itseeni probioottien, kuitujen sekä aineenvaihdunnan stimuloimisen periaatteita. Ensimmäiseksi huomasin aineenvaihdunnan alkavan toimia huomattavsti paremmin, sitten jäi pois energiatasoni lopahtamiset. Koin hyvin raskaana sekä henkisesti että fyysisesti sen, että päivisin tuntui siltä, että joku veti niin sanotusti töpselin irti seinästä. Olin yhtäkkiä aivan totaalisen loppu, koska oli kuitenkin jaksettava, otin avukseni, niin kuin monet meistä, sokerin. Taas jaksoin hetken, mutta kierre vain paheni. PRO-KUITU dieetin avulla energiatasoni on pysynyt tasaisena koko päivän ja mielihalut makeaan kadonneet. Unen laatu on parantunut ja  olen alkanut taas liikkua, mikä on minulle suuri nautinnon lähde. Elämä tuntuu taas elämisen arvoiselta ja erityisen kiitollinen olen siitä, että ilo on tehnyt paluun arkeeni.

 

Olen ammatiltani terveydenedistäjä ja kouluttaja. Pohjakoulutukseltani olen kätilö. Olen työskennellyt ihmisten terveyden parissa jo 16 vuotta, keskittyen erityisesti suolisto-ongelmiin, jotka johtuvat ruokaintoleransseista sekä erilaisista tulehduksista kuin myös kovasta henkisestä stressistä. Vastaanotollani sekä monien kouluttamieni valmentajien vastaanotoilla on käynyt jo yli 8500 ihmistä saamassa apua vaivoihinsa. Ihmisten kokonaisvaltainen hoitaminen sekä ennakkoluuloton ja avarakatseinen eri hoitomuotojen ja parannusmenetelmien käyttö ja hyödyntäminen asiakastyössä ovat minun vahvuuteni ja intohimoni. 


Uuden PRO-KUITU dieetin avulla tuetaan suoliston hyvinvointia ja saadaan paino asettumaan lempein keinoin ihannetilaan.

Hei, olen Mathilda Isaksson 

Olen ollut kiinnostunut hyvinvoinnista ja terveydestä jo ala-asteelta saakka. Matka tänne ei kuitenkaan ole ollut helppoa. Olen aina urheillut mutta painon kanssa on ollut jojoilua niin kauan kuin muistan. Olen kokeillut vaikka mitä. Sairastuin syömishäiriöönkin kokeillessani keinoja pitää painoni kurissa. Pääkopan kanssa kamppailu sekä lukion kirjoitukset johti täys uupumiseen. Minun oli pakko pysähtyä ja tein kovasti töitä itseni kanssa ja olen päässyt huikeasti eteenpäin matkallani. Syksynä 2019 huomasin, että painoni oli taas noussut reippaasti mutta ajatuskin ruuan rajoittamisesta oli vastenmielistä. Sitten tutustuin mikrobiomiin ja oivalsimme probioottien, kuitujen sekä aineenvaihdunnan merkityksen painonhallinassa. Vihdoinkin! Ja kaikesta tästä löytyy tutkimustietoa vaikka kuinka paljon! En voinut uskoa, että minun ei enään tarvitse rajoittaa syömisiäni ja voin edetä rauhassa kehoani kuunnellen. Olen lisäksi saanut niin paljon energiaa, että jaksan urheillakkin taas. Tällä matkalla olen nyt opintojeni ohella. 

Opiskelen solu- ja molekyylibiotiedettä Åbo Akademissa.  Opinnoissa perehdytään mm. soluihin, niiden elinkaareen sekä käyttäytymiseen. Itse haluan perehtyä vielä tarkemmin mikrobiologiaan, meinaan nämä suoliston bakteerit ovat niin kiehtovia ja niistä on tullutkin uusi intohimoni! Tämä ala elää mullistavaa aikakautta, sillä niin paljon uusia löytöjä on tullut esille viime vuosien aikana. Mitä bakteerikantaamme tulee, osaamme nyt jo paljon enemmän kun vain 10 vuotta sitten. Tiedämme nyt paremmin kuinka paljon vaikutusta näillä pienillä organismeillä on kehossamme, mutta silti tämäkin on luultavasti vain murto-osa siitä, mitä voisimme tietää. On osattu esimerkiksi linkittää moni sairaus mm. diabetes, aspergers, parkinson's ja myös esim. ylipaino näiden pienten bakteerien olemassaoloon tai puuttumiseen kehostamme. Mikrobiomi kiinnostaa tutkijoita erittäin paljon ja sieltä voi löytyä vastaus moneen haasteeseen ja sairauteen joiden kanssa kamppailemme. Uskon, ja tutkimustuloksia katsoen, tiedän, että tämän kaltainen dieetti on tulevaisuutta. 

Placeholder Image
Placeholder Image

Hei, olen Maija Grace

Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta ja olen oppinut kantapään kautta levon ja kehon kuuntelemisen merkityksen. Jooga on tullut osaksi minun arkea ja työtä sen jälkeen, kun jouduin kehoni ja hermostoni totaalisen uupumisen takia vähentämään elämästäni liian kuormittavaa liikuntaa hetkellisesti kokonaan. Huomasin, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä paljon vähemmälläkin ”rääkkäyksellä". Tällä toipumisen tiellä on ollut vahvasti siis mukana ruokavalio, oikeat ravintolisät ja keholleni sopivat liikuntamuodot.

Vuonna 2018 kävin ensimmäisen kerran Intiassa kouluttautumassa Jooga-ohjaajaksi ja käyn vuosittain siellä päivittämässä tietotaitojani. Käytän oppejani oman ja asiakkaiden terveyden tueksi. Omia joogatunteja olen ohjannut kaksi vuotta (hatha/flow/YIN) ja ryhmät kasvavat jatkuvasti. Olen huomannut, että jokaiselle ihmiselle on tärkeää tunnistaa oma “tyyppinsä” (ruumiinrakenne ja luonne) ja etsiä itselle sopiva tapa liikkua. Asiakkaat ovat kertoneet joogan suotuisista vaikutuksista, aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta, hermoston rauhoittumisesta, kiputilojen ja jumitusten vähentymisestä ja arjen stressitilojen vähentymisestä.

Tämän tyyppiselle liikumiselle ja omaan kehoon tutustumiselle on selvä kysyntä.

Koulutukseni:

Aikuisliikunnan ohjaaja

FISAF- personal trainer 

Lähihoitaja

Ihana Elämä Terveysanalyysi-yrittäjä

Kosmetologi

IFA Diplomi-aromaterapeutti

 

Tule mukaan tekemään itsestäsi energisempi, fyysisesti ja psyykkisesti keveämpi menettämättä syömisen iloa! 

 

6 viikon ohjelma omalla kurssialustalla, jonne pääset milloin tahansa puhelimella ja läppärillä. Kurssi on käytössä lopun ikääsi.

 

PRO-KUITU dieetti on aineenvaihduntaa tehostava painonhallinta menetelmä jota olet jo kauan etsinyt!

PRO-KUITU dieetin avulla löydät motivaation ja pääset irti epäterveellisistä ruokailutottumuksistasi.

 

PRO-KUITU SOPII 

….sinulle

 

 • jos olet laihduttanut ennen tai vaikka et olisi
 • haluat laihduttaa tai pelkästään saada enemmän energiaa
 • haluat helppoa painonpudotusta
 • stressinhallinnasta kiinnostuneille
 • terveydestään huolehtiville
 • suoliston hyvinnvoinnoista kiinnostuneille
 • haluat oppia oman kehon tarpeiden kuuntelua
 • haluat stimuloida lempeästi aineenvaihduntaasi
 • haluat tasoittaa verensokeriasi
 • haluat uuden alun kehollesi 
 • haluat selättää väsymyksesi

 

PRO-KUITU soveltuu sinulle, joka haluat syödä monipuolisesti ja tasapainoisesti!

 

PRO-KUITU -verkkokurssi SISÄLTÄÄ käytännöllisiä esimerkkejä ja vinkkejä arkeesi. Joogaharjoituksia joita voit tehdä ihan vain kotona. Tämä kurssi on tehty sinulle, jotta sitä olisi niin helppo kuin vain mahdollista toteuttaa!

 

PRO-KUITU dieetti ei ole vain kuituilua. Käymme kurssilla läpi myös elämänmuutoksen muita tärkeitä askeleita. 

 

TULE MUKAAN PRO-KUITU dieettiin: sanomaan hyvästit väsymykselle ja liikakiloille! 

 

Kurssi on käytössäsi ikuisesti ja voit palata siihen aina uudestaan ja uudestaan!

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Sinä pystyt siihen ja saat tuloksia.

 

Nyt on aika priorisoida oma hyvinvointiasi! Tule mukaan tekemään itsestäsi energisempi, fyysisesti ja psyykkisesti keveämpi menettämättä syömisen iloa!

 

PRO-KUITU -verkkokurssi sisältää aiheet sekä tekstinä, että videoina. Reseptikirjan, kuitu-taulukot, 6 jooga-videota ja muuta lisämateriaalia. Kurssissa on yli 10 videota.

 

PRO-KUITU dieetti hintaan 97€

Saat heti sähköpostiisi ohjeet miten kirjautua sisään kurssialustalle! Pääset sisälle kurssille milloin vaan ja se jää käyttöösi sinulle lopun ikääsi. Jos sinulla herää mitään kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä [email protected] 

TULE MUKAAN TÄSTÄ

Ei rääkkiä eikä ääridieettejä vaan turvallista aineenvaihdunnan tehostamista sekä painonhallintaa loppuelämäksi.

Jos haluat painon pudotusta mutta et pikakikkoja etkä takapakkeja, tämä on sinulle.