Terveysanalyysi

Ensimmäisellä kerrallaa kartoitetaan miten voit ja saadaan selville kehosi epätasapainotilat, sopimattomat ruoka-aineet, vitamiini- ja mineraalitasapainon puutokset sekä yliherkkyydet.

Lue lisää täältä

Kontrollikerta

Kontrollikerralla päästään enemmän hienosäätöön ja sukellamme kehon kiehtovaan maailmaan. Nyt alamme  tarkastelemaan hienovaraisempia säätelyjärjestelmiä!

Lue lisää täältä

Eläimet

Eläimen hyvinvointi on niin eläimen kuin koko perheen ilo. Eläin ei pysty meille kertomaan, että mihin koskee ja mikä on. Terveysanalyysin avulla nähdään, missä ongelma piilee ja päästään aloittamaan tilanteen korjaaminen.

Lue lisää täältä
VARAA AIKA

Hyvinvointi lähtee oikeasta ruokavaliosta

Oikean ruokavalion merkitystä ei voi kylliksi korostaa, se on todella merkittävää. Se luo vankan pohjan, minkä päälle meidän on hyvä alkaa rakentamaan itsellemme sitä Ihanaa elämää. Perustan ollessa pielessä, mikään muu ei tunnu kunnolla johtavan oikein mihinkään.

 

Meille sopimaton ravinto aiheuttaa monenlaisia ongelmia: suolistovaivoja, väsymystä, päänsärkyjä, ihottumia, käytöshäiriöitä ja hormoniongelmia. Tänä päivänä erilaiset ruoka-aineyliherkkyydet ovat hyvin yleisiä ja ongelmat vain pahenevat. Niiden kanssa ei tarvitse oppia elämään vaan kaikkeen on syynsä. Kehomme voi kestää ämpärillisen stressaavia tekijöitä, mutta johan se hermostuu, kun kaadetaan saavillinen niskaan.

 

Itse asiassa kehollamme  on valta johdattaa meidät eteenpäin tai pitää meidät paikallamme. Mieli voi kyllä kieltää stressin ja traumaattiset kokemukset, mutta keho pitää meidät kuitenkin tiukasti totuudessa. Voidessamme oikein huonosti, tuntuu kuin koko elämämme olisi juuttunut tervaan kiinni. Pienimpiäkään vaivojamme ei kannata aliarvioida, nekin voivat laskea elämänlaatuamme huomattavasti.  

 

Ihana Elämä terveysanalyysin avulla pääsemme kiinni ongelmien juurille. Se on kuin auttava käsi, kun olemme eksyneet terveysongelmien sokkeloiseen labyrinttiin, emmekä löydä tietä ulos. Tervehtyessämme pääsemme takaisin yhteyteen, kuulemaan ja ymmärtämään kehomme kieltä. Mikä tarinankertoja se onkaan!

 

Lista maidottomista, soijattomista ja gluteenittomista tuotteista

Lataa tästä PDF tiedosto joka helpottaa sinua löytämään tuotteita liittyen omaan erityisruokavalioosi.

Soijattomat ja maidottomat tuotteet

Gluteenittomat tuotteet

Näistä listoista löydät osan ja voit käyttää niitä apuna, mutta kehotamme, että itse lähdet kauppaan ja tarkastelet eri tuotteita ja löydät siten omat suosikkisi!

 

Ravintolisät tukena

Oikean ruokavalion tueksi katsotaan laadukkaat ja turvalliset ravintolisät. Ravintolisien tulee olla luonnollisia, jotta keho ymmärtää niiden “kielen” ja osaa käyttää niitä oikein hyväkseen. Ravintolisiä tarvitaan, jotta  imeytymisongelmien vuoksi aiheutuneet, usein kovinkin suuret, vitamiini- ja mineraalivajaukset saadaan korjattua. Jatkuva kiire ja stressi kuluttavat myös elimistöä. Jos näitä puutoksia ei korjata, toipuminen jää helposti keskeneräiseksi ja se Ihana Elämä antaa vain odotuttaa itseään. Ruokavalion korjaaminen yhdessä ravintolisien kanssa antaa yleensä positiivisen vasteen jo muutamassa viikossa!

 

Ihana Elämä terveysanalyysin yhteydessä suositellaan laadukkaita ravintolisiä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Käytämme vain parhaita tuotteita. 13 vuoden kokemus kentällä ravintolisäviidakossa on nostanut selkeästi esiin ne parhaimmat “The Ravintolisät”. Etusijalla ovat NOW Foods, Biolatte, Neolife...

VARAA AIKA