Yritys

Ihana Elämä Terveysanalyysi Oy:n takana on usean vuoden kokemus terveyden edistämisestä luonnollisin keinoin. Yrityksen perustaja Elina Isakssonilla on vahva terveydenhuoltoalan tuntemus ja hän on koulutukseltaan kätilö.

Terveysanalyysi on täydentävä apuväline oman hyvinvoinnin edistämiseen. Se ei kuulu länsimaisen koululääketieteen piiriin, eikä se korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä.

Ihana Elämä on lähtenyt liikkeelle halusta tarjota yksilöllisiä ratkaisuja kehon terveyden kohentamiseksi nimenomaan oikeanlaisen ravinnon löytämisen kautta. Analyysin apuna käytetään BioMeridianin sähköresonanssilaitetta, MSAS-Professionalia.

 

Kohti terveempää elämää

Ihana Elämä -terveysanalyysi näyttää sinulle suunnan kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sen avulla selvitetään kehosi epätasapainotilat, sopimattomat ruoka-aineet, vitamiini- ja mineraalitasapainon puutokset sekä yliherkkyydet. Terveysanalyysissä käytetään apuna käsien ja jalkojen akupisteiden kautta toimivaa MSAS-Professional-laitetta. Tulokset auttavat löytämään juuri sinulle sopivan ruokavalion sekä ravintolisät. Tervetuloa ihmeellisen ihana elämä!

Kattava analyysi helpolla menetelmällä

MSAS-laitteet yhdistää tuhansien vuosien kiinalaisen lääketieteen akupunktioperinteen uusimpaan sähkö- ja tietotekniikkaan. Laitteella saadaan tehtyä tarkka terveysanalyysi.

VARAA AIKA

Ihana Elämä terveysanalyysin tarina

Ihana Elämä terveysanalyysi on minun “ täydellinen kutsumukseni”. Se on palapeli, jossa jokainen pala on minulle erityisen merkittävä ja tärkeä. Sitä on tehty vuosia, eikä se ole vielä läheskään valmis ja tuskin tulee koskaan olemaankaan. Se kasvaa, kehittyy ja niin kuin elämä itsekin, tahtoo varmasti yllättää, olemalla huikeampi, mitä voin  edes kuvitella. Se on täynnä rakkautta, sitoutumista ja intohimoa. Se on vaatinut kovaa työtä, siinä on mukana myös turhautumista, kiukkua ja omien pelkojeni voittamista. Ennen kaikkea se on yhteistyötä: Olen kiitollinen monelle ihmiselle niin konkreettisesta avusta kuin henkisestä inspiraatiostakin.

Hankin oman MSAS laitteeni vuonna 2004. Pääsin onnekseni erään terapeutin henkilökohtaiseen ohjaukseen laitteen käytössä. Kiersin myös kuuntelemassa muita niin suomalaisia kuin täällä vierailevia ulkomaalaisiakin terapeutteja. Kuuntelin tarkkaan heidän ajatuksiaan ja kokeilin myös heidän tapaansa auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Vaan kun omapäinen olen ja “puhtaat hanget” minua kutsuvat, niin kehitin oman tapani hyödyntää tätä huikeaa laitetta.

Minä olin ja olen edelleen 16 vuoden ja reippaasti yli 4000 asiakkaan jälkeen sitä mieltä, että kaikki alkaa suolistosta. Suolistosta ja siitä mitä me syömme! Kun saamme oikeat eväät niin perustamme on kunnossa. Siihenpä kelpaa sitten laitella päälle hoitoa niin virallista kuin epävirallistakin ja etenemme varmasti kohti sitä ihanaa elämää mikä meille jokaiselle kuuluu.

Suolistomme on ihmeellinen toipumaan, en ole vieläkään lakannut kunnioittamasta sen kykyä korjata itseään, monen vuoden, jopa vuosikymmenien vaivojen ja kärsimyksien jälkeen. Ohutsuoli on minusta ihan päällikkö, 6-8 viikkoa ja  se on jo kunnossa. Vaan annappa sille yksikin väärä ruoka-aine niin se ei lähde korjaantumaan, ei lähde, ei sitten millään. Koneeni avulla aloin löytää näitä lainalaisuuksia. Ahaa.. aluksi on siis poistettava myös nämä vaikeasti sulavat kylkiäiset. Ahaa.. nehän ovat aina nämä samat: omena, banaani, viinirypäleet, kiwi.. Mitä ihmettä? Vehnäyliherkällä  jää aina  bambunversotkin pois, miksi myös alussa punaviini ja sitten se palaa kontrollissa? Voi tätä ihmettelyn määrää ja oivaltamisen iloa!

Opin myös ensimmäisen vuoteni aikana sen, että ilman ravintolisiä ei tästä hommasta tule mitään. Toipuminen kesti liian kauan ja ihmisiltä meni “hermot”. Siitäkös on helppo sitten repsahtaa, tunkea suu patonkia täyteen tai vetäistä litran kermajäätelö massuun. Hyvästi uusi elämä ja tervetuloa vanhat kärsimykset.

Opin myös ensimmäisen vuoteni aikana sen, että ilman ravintolisiä ei tästä hommasta tule mitään. Toipuminen kesti liian kauan ja ihmisiltä meni “hermot”. Siitäkös on helppo sitten repsahtaa, tunkea suu patonkia täyteen tai vetäistä litran kermajäätelö massuun. Hyvästi uusi elämä ja tervetuloa vanhat kärsimykset.

Vaan en ymmärtänyt millaisia niiden tulee olla, toiset tuotteet näyttivät koneeni mukaan hyviltä ja toiset aivan karmeilta. Minä olin sentään EU-kätilö, 4.5 vuotta koulutusta, myös ravitsemustietoa ja oppia vitamiineista. Vaan ei ollut minulle kerrottu, että ravintolisät voidaan tehdä luonnollisesti ruuasta tai keinotekoisesti, en edes halua tietää mistä. Sen vain muistan, että tylsät olivat tunnit ja opettaja niin kitukasvuinen ja kuivan oloinen. Siitä minulle onkin jäänyt henkinen allergia näitä milligramma ihmisiä kohtaan. Lasketaan ja lasketaan määriä, viilataan pilkkua ja joskus, aika harvoin enää, voisin huutaa niin, että kylä raikaa: MITÄ VÄLII, jos kaikki tulee ripulina ulos tai mikään ei kuitenkaan imeydy. Suonette tämän anteeksi, minä olen alkujaan kätilö, me olemme rempseää väkeä. Jos lapsi tuli vauhdilla, siihen syöksyttiin alle, vaikka paljain käsin. Joten tälle opettajallekin nyt jälkikäteen vinkiksi, syö omega 3:a niin kauan, ettei enää röyhytä ja kädet sekä jalat ovat muuttuneet lämpimiksi. Silloin tiedät, että öljyjen määrä on elimistöllesi riittävä. Samalla ehkä muuttuvat ne kuivat jututkin, ihon alkaa hehkua kauniisti ja hiuksien kiiltää.

Vuosi siis vierähti ja aloin jo olla todella epätoivoinen ravintolisien suhteen. Mikä on tämä logiikka niissä, mitä voin suositella ihmisille. Etsin ja kokeilin. Jouduinpa kerran kivuissa lääkäriinkin, maksa-arvoni olivat nousseet pilviin. Siinäpä sitten, tämä itseasiassa entinen luokkatoverini, katseli minua vinosti ja kyseli olinko ratkennut ryyppäämään. Minä, joka imetin lastani ja olin perinnyt isältäni maitoallergian lisäksi jäätävän huonon viinapään, olin läksyni oppinut ja moisesta juomasta kaukana pysynyt. Vaan sen verran oli tarpeellinen kokemus uraani ajatellen että pyhästi vannoin , etten ravintolisien turvallisuuden takia enää yhtään kyyneltä vuodata enkä yötä valvo. Ihmisten terveydellä ei leikitä! Niin elämääni tuli NeoLifen ravintolisät. Vasta myöhemmin ymmärsin minkä valtavan lahjan elämä oli minulle ojentanut… Linkki: gnld.com/arthurfurst/

Vuonna 2009, tarkalleen 28.8, kuin symbolisesti ukkonen löi pihalleni ja pamautti porakaivon pumppuni rikki. Ei tullut taloon vettä, eikä silmiini kyyneliä, vaikka posti toi vielä samaisena päivänä laatikkoon kirjeen, jossa luki, että minut oli tuomittu avioeroon ja lääkärit ilmoittivat, että Linus oli sairastunut akuuttiin leukemiaan.  Joskus on vain parempi asettaa sielu hyllylle ja siirtyä automaatti ohjaukselle, jatkaa kun on pakko ja asettaa kaikki viimeinen toivo siihen, että asiat järjestyvät ja siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Valaa itsensä täyteen uskoa, että kyllä tästä kaikesta hirveydestä seuraa vielä jotain hyvää, jotain jaloa ja jotain elämää suurempaa. Joten älkää koskaan, koskaan, sanoko kenellekkään, että jollain asialla ei ole tarkoitusta…

Minä en ole siis koululääketiedettä vastaan, minulla on itselläni kätilön koulutus ja hyvänen aika sentään, poikani ei olisi hengissä ilman koululääketiedettä. Minä olen ikuisesti kiitollinen valtavalle kehitykselle mitä lääketieteessä on tapahtunut ja voiko edes riittäviä kiitoksen sanoja löytyä niille kaikille lääkäreille ja hoitohenkilökunnalle, jotka pitivät Linuksen hengissä. Silti en voi, enkä halua ummistaa silmiäni myöskään niiltä valtavilta puutteilta mitkä kohtasimme.

Osaston jääkaapilta, mikä oli täynnä coca colaa ja ruoka kärryille, mitkä toivat jo kolmatta kertaa samaisella viikolla nakkeja ja ranskalaisia. Tällaisellako ruualla autetaan syöpään sairastuneita lapsia toipumaan? Muistan ne kerrat, kun tila paheni ja katseet, jotka kääntyivät aina silloin  minua kohti ja kysymykset: Mitä sinä olet taas tehnyt? Ihan kuin minussa olisi ollut kyltti, edustaa vaihtoehtoja ja sehän on sitten ihan selvä, että pahuus, huijaus ja tietämättömyys kukoistaa minussa, vaikka kukaan ei edes oikeasti tiennyt mitä minä tein työkseni.

Arvannette myöskin, että eipä minua paljon sitten huvittanutkaan kertoa ja hautasin hyvin pian naivit ajatukseni yhteistyön voimasta. Mutta kyllä meillä iloakin näistä tilanteista riitti, tai Linuksella. Kerrankin hän puhkesi iloiseen hihitykseen, kun tomera hoitaja oli kieltänyt tuomani kukkaset ja saanut hyperventilaation Linuksen nauttimista kukkatipoista ja poistunut sitten tuohtuneena ovesta ovet paukkuen. Äiti, kohta se varmaan palaa ja sanoo: Noin lähekkäin ei saa olla.. Meillä oli tapana  maata sängyllä sylikkäin, ajattelin sen antavan voimaa Linukselle, mutta voi olla, että meni monesti toisinkin päin.. Niinpä rakkaani, niinpä, vähänpä tietävät paranemisesta… oikean ravinnon, ravintolisien, kukkien, kauneuden, harmonian, naurun, rukouksien ja rakkauden valtavasta voimasta.

Mutta pata kattilaa soimaan, kyllä minä tiedän, että vaihtoehtopuolellakin on asenne ongelmaa koululääketiedettä kohtaan ja myös jäätävää tietämättömyyttä sekä ylimielisyyttä. Ehdottomana totuutena toitotetaan, että vain tällä paranet. Pyöräytetäänpä vähän varvasta oikeaan ja puolikierosta vasempaan niin johan lähtee syöpä ja syömishäiriöt. Puhumattakaan ravintolisistä, mitä eksoottisimmista, mielellään sademetsän tuolta puolen, sillä lähtee, kaikki ongelmat, parisuhteestakin.

Me tarvitsemme kaikki kuitenkin toisiamme, ihmisen hoitaminen on aina haasteellista, me olemme niin laaja fyysinen ja henkinen kokonaisuus. Kummallakin puolella on paljon hyvää, valtavasti tietoa ja taitoa. Yhdistämällä voimamme, tulokset ovat huikeita, koska päämäärähän on sama, ihmisen terveyden tukeminen, hyvinvointi ja  paraneminen.

Kun elämä oikein ravistelee, niin kyllä siinä lentelee pois kaikki turhat pelot ja pölinät ja varmasti hyvä niin, koska silloin huomaa kysyvänsä itseltänsä: Mihin minä haluan aikani täällä oikein laittaa? Mikä on minulle oikeasti niin tärkeää ja merkittävää, että se saa silmäni loistamaan ja sydämeni laulamaan? Silloin syntyi Ihana Elämä terveysanalyysi Oy. Uuden hoitatalon rakentaminen alkoi ja ketjuyrittäjyys konseptin laatiminen. Nyt voin teille sydämestäni ojentaa vuosien puurtamisen tulokset..

Ihania, taitavia, ammattitaitoisia, koulutettuja Ihana Elämä terveysanalyysin tekijöitä. Kaikilla on taustalla koululääketieteen tutkinto tai vastaava koulutus. Se on minulle ehdottoman tärkeää, mutta silti meillä kaikilla on tieto ja kokemus myös siitä, että terveys ja hyvinvointi on vielä paljon, paljon muuta..

Minä tiedän, että ne keiden kuuluukin, löytävät meidät ja hoitomme..

Tervetuloa Ihanaan Elämään…

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.