TIESITKÖ, ETTÄ YLIPAINOISILLA IHMISILLÄ ON ERI BAKTEERIKANTA SUOLISTOSSAAN KUIN NORMAALIPAINOISILLA?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että normaalipainoisilla ihmisillä on ylipainoisia rikkaampi bakteerikirjo. Heillä on myös enemmän hyviä suolistobakteereja kuin paino-ongelmista kärsivillä ihmisillä. Tutkimuksissa on huomattu myös, että köyhtynyt bakteerikirjo edistää rasvan kerääntymistä ja altistaa hiljaiselle tulehdukselle.

 

Suolistobakteerit ovat siis osavastuussa elimistömme tulehdusreaktioista, jotka voivat aiheuttaa mm. ruoka-allergioita, astmaa, tulehduskipuja lihaksissa sekä nivelissä, kakkostyypin diabetestä, mielialaongelmia, muistiongelmia, sydän- ja verisuonitauteja sekä LIHAVUUTTA

 Suolistobakteerimme vaikuttavat myös: 

 

  • immunipuolustukseemme
  • mielialaamme
  • keskittymiskykyymme
  • muistiimme
  • ne auttavat ruuansulatuksessa
  • tuottavat energiaa
  • valmistavat vitamiineja
  • poistavat kemikaaleja jne 

 

Suotta ei puhuta toisista aivoistamme. Esimerkiksi yli 90 prosenttia elimistön serotoniinista, mielihyvää tuottavasta välittäjäaineesta, valmistuu suolistossa.

Placeholder Image

TUOTTEET AVUKSESI:

Placeholder Image

NOW: Probiotic-10, 50 Billion

 50 kapselia per purkki.

 

Sisältää kannat:

 

Lactobacillus Asidophilus

Lactobacillus Casei

Lactobacillus Paracasei

Lactobacillus Plantarum

Lactobacillus Rhamnosus

Lactobacillus Salivarus

 

Bifidobacterium Breve

Bifidobacterium Lactis

Bifidobacterium Longum

 

Streptococcus Thermophilus

Biolatte Subtilis

60 kapselia per purkki.

Sisältää kannat:

Bacillus subtilis

+ sinkki

 

 

Placeholder Image

Biolatte Havitall

Psyllium Husk-, mustikkajauhe-, maitohappobakteerivalmiste. 

21 annosta per purkki.

 

Sisältää kannat:

Lactobacillus Asidophilus

Lactobacillus Casei

Streptococcus Thermophilus

 

Lactobacillus fermentum

Enterococcus faecium

 

Tässä tuotteessa probiootit ja kuitu ovat valmiiksi yhdistettyinä. 

Päivittäinen suositus on 12g (25ml) eli 9.7g kuitua!

Placeholder Image

TUOTEPAKETTI 1

Tuotteet koko 6 viikon ajaksi!

Now Foods Probiotic -10, 50 Billion

Biolatte Subtilis

HINTA 65.90€

Nyt ilman postikuluja!

Placeholder Image
TILAA TÄSTÄ

TUOTEPAKETTI 2

Tuotteet koko 6 viikon ajaksi!

Now Foods Probiotic -10, 50 Billion (50 kpl)

Biolatte Subtilis (60 kpl)

Biolatte Havitall x 2 (21 + 21 annosta)

 

HINTA 129.90€

Nyt ilman postikuluja!

Placeholder Image
TILAA TÄSTÄ

MITEN KÄYTÄN TUOTTEITA

Nauti yksi kapseli NOW:n probiootista sekä Biolatten Subtiliksesta yhtä aikaa illalla viimeiseksi, kun menet nukkumaan. Näin tuotteet saavat yön aikana työrauhan suolistossasi.

Havitall ruokalusikallisen voit sekoittaa aamulla isoon lasiin vettä tai vaikka mustikkasoppaa. Nauti sekoitus välittömästi ja muista juoda reippaammin päivässä ylipäätään, koska kuitu sitoo nestettä!

 

Huomioitavaa!

NOW säilytetään jääkaapissa.

 

Biolatte huoneenlämmössä. Subtilis purkissa lukee nautitaan aterian yhteydessä mutta toimii aivan loistavasti myös tyhjään vatsaan nautittuna. Tärkeää on, että otat probiootti kapselit  YHDESSÄ.

MIKSI JUURI NÄMÄ TUOTTEET?

 

NOW: Probiotic-10, 50 Billion

 

Tämä on loistava tuote, koska siitä löytyy 10 probiootti kantaa, jotka nimenomaan vaikuttavat tutkimusten mukaan painonhallintaan. Sinun ei tarvitse etsiä kantoja monesta eri tuotteesta, mikä kävisi myös kohtuuttoman kalliiksi. Tuotetta löytyy myös vahvuudet 25 ja 100, mutta tämä 50 on ollut kaikkein toimivin.

 

Yrityksestä:

NOW® Foods on perustettu vuonna 1968. Jatkuvan kasvun johdattelemana siitä on tullut maailmanlaajuinen, yli 1500 terveystuotteen valmistaja. NOW® Foodsin tuotteistoa ovat ravintolisät, luomuruoat, hygieniatuotteet ja urheilulisäravinteet.

NOW® Foods haluaa tarjota mahdollisimman korkean arvon sisältäviä tuotteita ja palveluja, jotka mahdollistavat ihmisille terveellisemmän elämän. Taustalla on vahva usko siihen, että luonnolliset tuotteet ovat tärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin kulmakiviä. Siksi NOW® Foods käyttää tuotteiden valmistuksessa luonnollisia, luonnonmukaisia ja GMO-vapaita raaka-aineita aina kun suinkin mahdollista, pyrkimyksenä sertifioida kaikki tuotteensa GMO-vapaiksi.

 

NOW® Foods on "A"-luokan GMP-valmistaja (Good Manufacturing Practices), perustuen luonnontuotteiden yhdistyksen (NPA) antamaan luokitukseen, ja noudattaa FDA:n (U.S. Food and Drug Administration) GMP-säädöksiä.

Kaikki Suomessa myytävät elintarvikkeet arvioidaan elintarviketurvallisuus- virasto Eviran toimesta (maahantuojana Natural Foods). BIOLATTEN Subtilis

 

Bacillus subtilis 

 

Bacillus subtilis on bakteeri, joka elää maaperässä,  mutta sitä löytyy myös erilaisten eliöiden suolesta, mukaan lukien meidän omastamme. Bacillus subtilis käyttää happea suolessa ja pitää huolta, että ympäristö pysyy anaerobisena. Tämä hapeton olosuhde suolistossa edistää meidän hyvien suolistobakteerien toimintaa.

 

Bacillus subtiliksen lisäys ruokavalioon on todistetusti vaikuttanut painonpudotukseen, ilman muuta ruokavalion muutosta. Se parantaa rasva-aineenvaihduntaa sekä alentaa oksidatiivista stressiä. Ylipainolla ja oksidatiivisella stressilla on yhteys.

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4471600/

Tuote sisältää myös sinkkiä. Sinkki on meille erittäin tärkeä hivenaine ja sen apua tarvitaan lähes kaikkialla kehossamme. Sinkki osallistuu yli 200 entsyymin toimintaan, jotka puolestaan auttavat ruuansulatustamme, aineenvaihduntaamme sekä vastustuskykyämme toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sinkki on tärkeä ravintolisä, jos meillä on allergioita, infektioita, iho-ongelmia, sokeritasapainon heittelyjä sekä hormonihäiriöitä. Sinkin imeytyminen ruuasta häiriintyy helposti stressin, sairastelun ja suoliston ongelmien vuoksi. 

 

Biolatte Havitall ”Have It All”

Maitohappobakteerien lisäksi Havitall tuotteessa on psyllium -siemenen kuori, mikä on liukenematon luontainen kuitu, joka turpoaa joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Kuidun riittävä karkeus (20 mesh) ja hajoamattomuus on turvallista ja auttaa suoliston toimintaa.

Tuotteessa on myös mustikkajauhetta, joka tuo kuitua lisää tuotteeseen. Loistava tuote mihin on yhdistetty sekä probioottien että kuidun viisaus suolistollemme. 

 

Yrityksestä: 

Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä tällä alalla. Emme ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan meillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Pidämme tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä haluamme pitää tuotteemme tehon mahdollisimman hyvänä. Käytämme ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Teemme yhteistyötä ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja. Biolatte Oy:n tuotteet löytyvät vain terveyteen erikoistuneista kaupoista.

TILAA TUOTEPAKETTI 1 TÄSTÄ
TILAA TUOTEPAKETTI 2 TÄSTÄ